maart 20, 2020

Behandelingen

Een shiatsu behandeling duurt ca 50-60 minuten. Houd er tijdens de eerste afspraak rekening mee dat de afspraak ca 1,5 uur duurt i.v.m. de intake. Daarmee hoop ik een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen over de klacht {en}, de achtergrond en de levenswijze van jou. Wanneer ik voldoende informatie heb verzameld, volgt een buikdiagnose naar de kwaliteit van de meridianen en organen.

Wanneer deze voorbereiding is gedaan, kan de behandeling worden gestart. De keuze van de behandelingsmethode is afhankelijk van je klachten die tijdens het stellen van de diagnose naar boven zijn gekomen. Ik behandel de meridianen en transformatiepunten om de energie en balans te herstellen.

Na de behandeling zullen we het een en ander nabespreken en zal ik je adviezen en inzichten geven die je mee kunt nemen om het zelf herstellend vermogen van je lichaam extra te stimuleren.

Elke behandeling doet iets voor je. Hoe snel een klacht verminderd of weggaat zit vast aan verschillende factoren. Het is dus moeilijk in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

In de meeste gevallen zijn er 4 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste effect te krijgen. Hierna is het verstandig om eens in de 6 á 8 weken een behandeling te herhalen om de balans te behouden.

Een shiatsu behandeling werkt ook preventief, dus je hoeft (nog) geen klachten te hebben om een shiatsu behandeling te ondergaan.

De behandeling wordt over de kleding gegeven. De schoenen mogen uit en het is prettig wanneer je in makkelijk zittende kleding komt.

Shiatsu massage met intake: € 45,00

Vervolg shiatsu massage:       € 35,00

Call Now ButtonBel nu...