maart 20, 2020

Even voorstellen

Ik ben Egelien Buijs en heb een praktijk aan huis aan de rand van het dorpje Vorstenbosch, in een heerlijke, rustige omgeving. Ik ben NEI-coach en shiatsu masseur.

Na ruim 25 jaar met veel plezier in de zorg te hebben gewerkt ben ik door allerlei stadia van levenslessen gegaan en dit heeft me doen besluiten te stoppen in de zorg en me meer te gaan richten op de individuele zorg. Het zorgen zit in mijn bloed, dus mijn grootste drive is dan ook een ander vooruithelpen en zelfinzicht geven.

Ik ben de opleiding voor Nei coach gaan volgen en heb deze in 2016 afgerond. Dit was voor mij een reden om mijn eigen praktijk te beginnen en in de tussentijd me te gaan richten op andere opleidingen en cursussen. Hierdoor is het masseren op mijn pad gekomen en ben er gaande weg achter gekomen dat dit een mooie toevoeging is bij het Nei coachen

Aanraken is voor iedereen fijn, maar niet gewoon voor vele onder ons. Gezien worden, waardering en aandacht zijn grote behoeftes van iedereen. Je doet je ding, gaat maar door en wil soms dichter bij jezelf komen, maar je weet niet hoe. Dit is ook zeker niet makkelijk, maar wel een verlichting als je dit steeds vaker kunt. Opruimen wat je niet meer nodig hebt en doen wat voor jou goed voelt.

Mijn missie is dan ook anderen behandelen, inzichten en adviezen geven om klachten te verminderen c.q te verhelpen en ontspanning te geven.

                                 Dit gun ik iedereen 

 

 
 
 
Call Now ButtonBel nu...