maart 20, 2020

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben. Spanningshoofdpijn is er één die het meest voorkomt in de samenleving. Er kunnen allerlei redenen zijn waar de hoofdpijn vandaan komt. Stress, verkrampte spieren, verkoudheid, hormoonschommelingen en slecht slapen. Hoofdpijn kan een duidelijk signaal zijn van het lichaam dat er rust moet worden gepakt. In rust kan het lichaam herstellen en zijn balans terugvinden.

Medicatie is een manier om iets te doen aan de hoofdpijn, maar ook dit kan weer juist hoofdpijn veroorzaken. Niet zeuren, maar doorgaan dat is iets wat er veel gebeurt. Zo zijn we opgevoed en we weten geen andere manier om het probleem aan te pakken.

Een hoofdpijnmassage helpt je te zakken in een diepe ontspanning, om evenwicht terug te vinden en zo de hoofdpijn te laten verzachten. Bij een hoofdpijnmassage wordt er gebruik gemaakt van technieken van de shiatsu. In je hoofd zitten heel veel meridianen die betrekking hebben op de meridianen. Samen kunnen we kijken wat jij nodig hebt. Welk orgaan er uit balans is, waardoor de hoofdpijn blijft terugkomen.

Bij een hoofdpijnmassage word je uit je hoofd gehaald in het moment gebracht en dit kan ervaren worden als verheldering en ruimte in lijf en hoofd.

Blijf er niet te lang mee rondlopen, het lichaam geeft iets aan. Het is de moeite waard om te kijken naar een diepere laag waardoor de hoofdpijn in stand blijft.

Alle behandelingen werken preventief en ontspannend, dus ook als je geen klachten hebt ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Hoofdpijn massage 60 min. €40,-

Hoofdpijn massage 45 min. €35,-

Call Now ButtonBel nu...