Stoelmassage
Een stoelmassage is een combinatie van een acupressuur en shiatsu behandeling. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen worden er specifieke drukpunten gemasseerd. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen.

Het is een laagdrempelige massage in een comfortabele stoel die speciaal ontwikkeld is voor een stoelmassage. De massage gebeurt over de kleding heen en geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust. Tijdens de massage is het mogelijk om triggerpoints op te sporen en weg te nemen. Dit zijn verkrampingen in de spieren die voor veel uiteenlopende klachten kunnen zorgen. Zoals rugpijn, schouderklachten en hoofdpijn.

Geloof het of niet, maar de meest voorkomende oorzaak van zo’n verstoring in het zenuwstelsel is vaak een gevolg van het (onbewust) onderdrukken van emoties. Met name emoties zoals boosheid, angst en verdriet. Je lijf is in staat om pijn als “afleidingsstrategie” te gebruiken, om deze emoties niet te hoeven voelen.

Stoelmassage in combinatie met een NEI sessie
Stoelmassage is een mooie aanvulling op een nei-sessie. Door blokkades vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen merk je dat er iets in gang wordt gezet.  blokkades vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen merk je dat er iets in gang wordt gezet. Doordat je na de sessie een stoelmassage ontvangt krijg je het gevoel weer de balans in jezelf terug te vinden en volledig ontspannen weer verder te gaan.

Shiatsu ontspanningsmassage 
Het is een manier om je lichaam en geest samen tot rust te laten komen. Beloon jezelf met een ontspanningsmassage. Even weg van alles, een momentje voor jou. Een half uur tot een uur ontspanning, geheel afhankelijk van jouw keuze. 

Wat is shiatsu massage?
Shiatsu is een massage die gebaseerd is op de energiebanen (meridianen) en acupunten (energiecentra) die de levenskracht (ki) in je lichaam laten stromen. Het is een behandelvorm waarbij voornamelijk duimen, vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op het lichaam. Er wordt ontspanning gebracht, het herstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken en de energie wordt aangevuld of afgevoerd. Shiatsu helpt je om je hoofd leeg te maken van alle beslommeringen van alledag en om je aandacht op je lichaam te richten. Iets wat veel mensen vandaag de dag ‘vergeten’. Je wordt bewuster van je lichaam. De massage wordt over de kleding gegeven op een behandeltafel.

Voor wie is een shiatsu massage bedoeld? 
Voor iedereen die een ontspannende massage kan gebruiken. Shiatsu is uitermate geschikt voor het verminderen van stress, spanningen, slaapproblemen, pijnlijke spieren en gewrichten, stijfheid, enz. Verder kan shiatsu ook ondersteuning bieden in moeilijke periodes in je leven. Zowel jong als oud kunnen er baat bij hebben. Bij jongeren kan shiatsu ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld onzekerheid of faalangst, bij de werkende bevolking kan het stressklachten verminderen en bij ouderen kan het baat hebben bij klachten als artritis en verminderde beweeglijkheid.
Je hoeft geen klachten te hebben om een massage te ondergaan. Juist door regelmatig een massage te ontvangen blijft de energie stromen en heb je het gevoel dat je er weer tegenaan kunt.

 

Call Now ButtonBel nu...