Een stoelmassage is een combinatie van een acupressuur en shiatsu behandeling. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen worden er specifieke drukpunten gemasseerd. Het doel is dat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam zich weer kan herstellen.

Het is een laagdrempelige massage in een comfortabele stoel die speciaal ontwikkeld is voor een stoelmassage. De massage gebeurt over de kleding heen en geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust!

Tijdens de massage is het mogelijk om triggerpoints op te sporen en weg te nemen. Dit zijn verkrampingen in de spieren die voor veel uiteenlopende klachten kunnen zorgen. Zoals rugpijn, schouderklachten en hoofdpijn.

Geloof het of niet, maar de meest voorkomende oorzaak van zo’n verstoring in het zenuwstelsel is vaak een gevolg van het (onbewust) onderdrukken van emoties. Met name emoties zoals boosheid, angst en verdriet. Je lijf is in staat om pijn als “afleidingsstrategie” te gebruiken, om deze emoties niet te hoeven voelen.

Stoelmassage in combinatie met een NEI sessie
Stoelmassage is een mooie aanvulling op een nei-sessie. Door blokkades vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen merk je dat er iets in gang wordt gezet.  blokkades vanuit je onderbewustzijn naar boven te halen merk je dat er iets in gang wordt gezet. Doordat je na de sessie een stoelmassage ontvangt krijg je het gevoel weer de balans in jezelf terug te vinden en volledig ontspannen weer verder te gaan.

Bel nu...