Wat is de NEI methode?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het is een snelle en effectieve methode om emotionele blokkades op te sporen. Je begint een gesprek met je onderbewustzijn en komt tot inzichten waar je voorheen nooit bij stil hebt gestaan. Waarom doe je wat je doet en waarom voel je wat je voelt? Doordat je je bewust wordt gemaakt van deze blokkades of emoties kan er gewerkt worden aan een oplossing door middel van een aanpassing of verandering in je dagelijks leven.

Voor wie is Nei geschikt?

Loop je al langere tijd rond met een bepaalde klacht die maar niet verdwijnt? Voel je je belemmerd door bepaalde patronen of gedragingen die je niet zelf kunt doorbreken? Voel je je uit balans? Of weet je niet goed wat je wil, wat je behoeften zijn? Want je twijfelt: wel of niet switchen van baan? Moet ik gaan reizen? Welke keuze moet ik maken? Bij al deze vragen kan NEI coaching uitkomst bieden. Je krijgt namelijk inzicht in de processen waarin je zit. Waar ben je uit balans? Fysiek, mentaal of hormonaal? Wat is nodig om jezelf weer in balans te krijgen?Wat is nodig om de goede weg op te gaan? Via de bio-tensor die in contact staat met je onderbewuste wordt jou verteld wat je nodig hebt. 

Ook als je geen duidelijke klacht hebt, kan NEI iets voor jou betekenen. Via een bodyscan is het mogelijk om te zien of er ergens in je lichaam een disbalans zit. Zo kan blijken dat er bijvoorbeeld tekorten aan vitamines of mineralen zijn, of dat er sprake is van allergieën of een intolerantie.

NEI coaching is in het bijzonder zeer goed toe te passen in de behandeling met baby’s, jonge kinderen, mensen met een verstandelijke beperking of zelfs dieren: diegene die zich moeilijker kunnen uiten. De NEI coach kan via het onderbewustzijn kijken naar wat er achter (negatief) gedrag en emoties zoals boosheid en angst schuilgaat.

Nei coaching is zo laagdrempelig dat zelfs een sessie gestart kan worden met behulp van enkel een foto. Een kind hoeft daardoor niet zelf aanwezig te zijn zodat een sessie geen extra spanning met zich meebrengt. Ook kan op afstand via een foto gekeken worden wat nodig is om spanning los te laten bij spannende gebeurtenissen zoals een examen.

Een NEI sessie kan in mijn praktijk, maar ook op locatie plaatsvinden.

Call Now ButtonBel nu...