Gedrag

Je wilt het ene, maar je doet het andere. Waarom? En wat heb ik nodig om dit gedrag om te buigen? Je wilt bijvoorbeeld stoppen met roken, maar het lukt je steeds niet. Of je kunt niet stoppen met piekeren en slaapt daardoor slecht. Ouders met kinderen vragen zich af waarom hun kind steeds heftig reageert op prikkels, of waarom het kind een bepaald (negatief) gedrag vertoont. Als NEI coach ga ik op zoek naar de oorzaak van dit gedrag en ga samen met jou op zoek naar een manier waarop dit kunt aanpassen.

Gevoel

Wat maakt je onzeker? Leg je de lat te hoog? Kun je bepaalde angsten of gedachtes niet loslaten? Veel mensen hebben bij bepaalde situaties steeds dezelfde gedachtes en hierdoor worden deze ook steeds bevestigd en versterkt. Een voorbeeld kan zijn dat je altijd misselijk wordt in een auto. Je ziet er dan steeds meer tegenop om in een auto te stappen en daardoor lijkt het ook steeds erger te worden. Of je wilt graag zwanger worden, maar het lukt niet. Met de NEI methode kunnen we de oorzaak vinden van het gevoel en je helpen om dit om te zetten in een positief gevoel.

Fysieke klachten

Aan lichamelijke klachten kunnen allerlei oorzaken ten grondslag liggen. Ons overlevingsmechanisme zorgt dat we pijnlijke ervaringen zoveel mogelijk vermijden. Dit kan dan zelfs fysieke reacties oproepen die je zelf niet kunt doorbreken. Bijvoorbeeld; Hormonale klachten als menstruatieklachten, overgang, pms Wratten, aften, eczeem Zwangerschapsklachten Allergie├źn Je NEI coach laat je via je onderbewustzijn antwoorden krijgen en geeft je inzicht in de manier waarop je aan de slag kunt om met de klachten om te gaan. Je krijgt de regie terug over je leven en kunt met nieuwe energie verder

Call Now ButtonBel nu...