maart 20, 2020

Shiatsu gezichtsmassage

Shiatsu gezichtsmassage is een zachte en ontspannende massage die doorwerkt in je hele lichaam. Tijdens de shiatsu gezichtsmassage worden drukpunten geactiveerd op hoofd, nek en schouders. Je voelt je lichter, uit je hoofd en in je lijf. De uitwerking van deze massage is voor iedereen verschillend. Er wordt gewerkt vanuit de 5 elementen. Afhankelijk van welk element bij jou op dat moment de meeste aandacht vraagt. Dit zal te merken zijn in de energie en beweging die vrijkomt. Dit is het effect van de behandeling. In ontspannen staat kan je dat toelaten en het eruit laten komen.

In het gezicht is er veel af te lezen hoe het gesteld is met de organen. Ieder orgaan heeft zijn eigen betekenis. Het is goed mogelijk dat wanneer er op de reflexgebieden in het gezicht wordt gemasseerd dit te merken is in je lichaam door een ervaring zoals; koud/warm, tintelingen, borreling in de buik.

Het grootste geschenk wat je kunt ervaren is de totale ontspanning die het zeker oplevert. Geef je vooral over aan de massage en geniet ervan.

De massage wordt op een massagetafel gegeven. Je ligt met kleding op je rug op de massagetafel. Er wordt gebruik gemaakt van een olie die bij jou past. Dit is een aanvulling om een diepere werking te krijgen.

 

Shiatsu gezichtsmassage: € 35,00

Call Now ButtonBel nu...