maart 20, 2020

Shiatsu

In de shiatsu gaat het om de balans terugvinden in jezelf.

Er wordt gezocht naar de disbalans in de vijf elementen. De elementen voorzien ons lichaam met onze organen van de nodige energie om goed te functioneren en lekker in ons vel te zitten.

Wanneer er elementen uit balans raken ga je je steeds minder goed voelen en uiteindelijk kun je zelfs ziek worden.

Shiatsu kan helend en preventief werken.

Shiatsu is een massage-techniek die gebaseerd is op het meridianensysteem. Door de meridianen loopt de levensenergie. Dit systeem heeft een directe invloed op de werking van spieren en organen in het lichaam.

In China wordt shiatsu door reguliere artsen uitgevoerd.

Bij deze methode geef je druk met handpalmen en duim op de acupunctuurpunten van de meridianen. Daardoor worden blokkades opgeheven en kan de energie weer vrij gaan stromen. Doordat de bloedcirculatie en energie beter gaat stromen wordt er meer ruimte en lucht ervaren in het lichaam. Je bent vrij van de storing in je lichaam.

Het voorkomt, vermindert en/of herstelt lichamelijke en mentale klachten versterkt het immuunsysteem en de energie kan weer gaan stromen in je lichaam.

Vaak heeft de massage een intense doorwerking. Er kunnen diepliggende thema’s of ook emoties worden geraakt. Echter gaat de werking nooit verder dan het eigen lichaam aan kan.

Een shiatsu massage kan best stevig, maar ook heel zacht zijn en werkt altijd door op geestelijk, fysiek en emotioneel gebied.

Naast de massage maak ik gebruik van etherische oliën. Dit is een aanvulling voor een diepere werking.

Shiatsu massage + intake (60 min. + 30 min.)  € 50,-

Shiatsu massage (60 min.)  € 40,- 

Call Now ButtonBel nu...