Even voorstellen…

Ik ben Egelien Buijs en heb een praktijk aan huis aan de rand van het dorpje Vorstenbosch, in een heerlijke, rustige omgeving. Ik ben NEI coach, masseur en gezinsbegeleider.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de zorg, waarvan 15 jaar met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Tijdens mijn werkzaamheden merkte ik vaak dat deze kinderen niet goed uit kunnen leggen wat hen dwars zit. Ouders en begeleiders komen er dan in veel gevallen niet achter waarom ze bepaald gedrag vertonen. Vaak wordt er gekeken naar het uiterlijke gedrag en de symptomen en minder naar de oorzaak. Ik ben me hierin verder gaan verdiepen en ben zo op de NEI methode uitgekomen. Een mooie manier om meer inzicht te krijgen in het gedrag en de oorzaak daarvan.

Zowel afzonderlijk als ook in combinatie met een NEI sessie, is het mogelijk om te genieten van verschillende soorten massages.

Tijdens mijn werk in de zorg, waar verzorgd werd in groepsverband, heb ik gemerkt dat er vaak tevens behoefte is aan individuele zorg. Zelf merk ik dat het individueel geven van zorg mezelf veel voldoening geeft en daarom ben ik me gaan richten op de rol als gezinsbegeleider.

Call Now ButtonBel nu...